A tanszék tudományos tevékenysége:

A tanszék jelentős szerepet vállal az Egyetem nemzetközi szintű kutatási- és oktatási tevékenységében. A tanszéken dolgozó oktató-kutató kollégák aktívan részt vesznek a hazai és nemzetközi tudományos életben, melyet számos rangos publikáció is igazol. A tudományos életben elért kutatási eredmények, valamint a vállalati megbízások során szerzett tapasztalatok ismeretében készítik fel hallgatókat arra, hogy vállalati területen képesek legyenek a logisztikai kihívásoknak megfelelni.

A tanszék kutatási kompetenciája többsíkú. A főbb kutatási területek a vállalati logisztika több részfolyamatát is felölelik, ilyenek többek között a logisztikai teljesítménymérés, raktározás, készlet-menedzsment, ellátási lánc menedzsment, disztribúció és csomagolás.

A kutatási és oktatási tevékenységekhez biztosítanak erőforrást a tanszék által működtetett laboratóriumok. Mind a szállítmányozási, mind a logisztikai kabinet fejlett informatikai háttérrel rendelkező laboratórium, ahol lehetőség van a kutatásokhoz kapcsolódó modellek előállítására és vizsgálatára. A csomagolás-vizsgáló laboratórium főbb berendezései a logisztikával kapcsolatos területeken előforduló különböző hatások előállításával, szimulációjával foglalkozik, ennek során tanulmányozhatjuk a konkrét termék- csomagolás- rakomány rendszerek viselkedését.

Tantárgyi tematika kereső

Logisztikai és Szállítmányozási Tanszék Eseménynaptára

Nyári záróvizsga időszak 2018. június 20. 00:00 - 2018. június 29. 01:00
Szenátusi ülés 2018. június 25. 14:00 - 16:00
Vizsgaidőszak vége 2018. június 30.
Méltányossági vizsgák 2018. július 4. 00:00 - 2018. július 7. 01:00
Diplomaátadó ünnepély-MTK 2018. július 14. 14:00 - 17:00

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Kép és videó