A tanszék tudományos tevékenysége:

A tanszék jelentős szerepet vállal az Egyetem nemzetközi szintű kutatási- és oktatási tevékenységében. A tanszéken dolgozó oktató-kutató kollégák aktívan részt vesznek a hazai és nemzetközi tudományos életben, melyet számos rangos publikáció is igazol. A tudományos életben elért kutatási eredmények, valamint a vállalati megbízások során szerzett tapasztalatok ismeretében készítik fel hallgatókat arra, hogy vállalati területen képesek legyenek a logisztikai kihívásoknak megfelelni.

A tanszék kutatási kompetenciája többsíkú. A főbb kutatási területek a vállalati logisztika több részfolyamatát is felölelik, ilyenek többek között a logisztikai teljesítménymérés, raktározás, készlet-menedzsment, ellátási lánc menedzsment, disztribúció és csomagolás.

A kutatási és oktatási tevékenységekhez biztosítanak erőforrást a tanszék által működtetett laboratóriumok. Mind a szállítmányozási, mind a logisztikai kabinet fejlett informatikai háttérrel rendelkező laboratórium, ahol lehetőség van a kutatásokhoz kapcsolódó modellek előállítására és vizsgálatára. A csomagolás-vizsgáló laboratórium főbb berendezései a logisztikával kapcsolatos területeken előforduló különböző hatások előállításával, szimulációjával foglalkozik, ennek során tanulmányozhatjuk a konkrét termék- csomagolás- rakomány rendszerek viselkedését.

Tantárgyi tematika kereső

Logisztikai és Szállítmányozási Tanszék Eseménynaptára

Munkaszüneti nap 2018. október 22.
Munkaszüneti nap 2018. október 23.
Elektronikus ZH nap 2018. október 24.
Elektronikus ZH nap 2018. október 26.
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. október 26. 00:00 - 2018. október 27. 23:00

Tantárgyi információk

Válassza ki a beiratkozás félévét!
Válassza ki a nyelvet!
Válassza ki a szakot!
Válassza ki a szakirányt!
Válassza ki a tantervet!
 

Kép és videó